Wie ben ik

Ik ben Cindy van der Pol, geboren op 15 juni 1974 in Utrecht. Vanaf m'n geboorte tot aan 2002 heb ik in Utrecht gewoond. Ik heb eerst in Lodewijk Napoleonplantsoen gewoond, daarna in Kanaleneiland en als laatste in Lunetten.

Baby

Dit ben ik. Maar inmiddels ben ik wel een stukje ouder geworden.

In 2002 ben ik naar IJsselstein verhuist. Ik woon in de wijk Zenderpark. Dit is een leuke nieuwbouwwijk niet ver lopen van het centrum van IJsselstein.

Ik ben momenteel werkzaam in het Universitair Medisch Centrum Utrecht, kortgezegd UMC Utrecht. Ik ben met werken begonnen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis, toen nog op de locatie in de binnenstad van Utrecht. Tijdens de nieuwbouw in de Uithof is het Wilhelmina Kinderziekenhuis met het UMC Utrecht (toen nog AZU) gefuseerd en ben ik in het UMC Utrecht terechtgekomen.

Ik vind het leuk om 's avonds even (vaak toch wat langer) achter de computer te kruipen of een goed boek te lezen om te ontspannen. Helaas komt van het lezen steeds minder. Maar in de vakanties haal ik dat wel weer in. Dat is het prettige van op vakantie gaan. Geen tv, geen computer, gewoon lekker lezen, wandelen en andere leuke dingen buiten doen.

We gaan meestal wel een paar keer op vakantie. Of we pakken een lang weekend weg. De laatste paar jaar deden we dat in het voorjaar en de zomer met de vouwwagen. Maar sinds april 2006 hebben we een caravan en hopen daar nog vaak mee op uit te trekken.